Skoleklub

Kontakt os

Nygade Børnehave

Nygade 48
6200 Aabenraa

Tlf.: 21335385
E-mail: pra@aabenraa.dk

Åbningstider

Mandag  06:45 – 16:45
Tirsdag    06:45 – 16:45
Onsdag   06:45 – 16:45
Torsdag   06:45 – 16:45
Fredag     06:45 – 15:45
Vi holder sommerferie lukket
i uge 29 og uge 30

Skoleklub

Hvert efterår starter skoleklubben op for de kommende skolebørn. 

Vi har indrettet et fint lokale til skoleklubben på loftet. Vi mødes 1-2 gange i ugen på tværs at grupperne. Skoleklub kan både være inde og ude så husk tøj der passer til vejret.

I skoleklubben ”leger vi skole” og øver rim og remser, tal, bogstaver, mængder, former, at holde på en blyant og meget mere. Men mest af alt arbejder vi på at gøre børnene så robuste som muligt, så de er klar til den nye hverdag der venter dem i skolen, som er meget anderledes en det de generelt oplever i børnehavetiden.

Vi har et stort fokus på at udvikle børnenes personlige kompetencer f.eks. ved at være selvhjulpne, nysgerrige, vedholdende, at øve sig i at koncentrere sig i længere tid, kende til egne og andres følelser og handle derpå samt at lære at løse mindre konflikter på egen hånd. Vi øver ligeledes børnene i at have tillid til egne evner og tro på at ’jeg kan’.

Vi arbejder ligeledes med at træne børnenes sociale kompetencer bl.a. gennem turtagning, at udsætte behov, være hjælpsom, lytte, knytte venskaber, være aktivt deltagende i et fællesskab, at give plads til andre, at undre sig i fællesskab og tro på at `vi kan`.

Der er mange nye ting man skal lære i skoleklubben, i skolen og videre i livet. Derfor arbejder vi generelt ud fra holdningen: ´hvis jeg øver mig, kan jeg lære alt´ eller ´det jeg øver mig på, bliver jeg god til`. Det er vigtigt for os at børnene går herfra med en tillid og tro på dette.

Information

Nygade Børnehave
Nygade 48
6200 Aabenraa

Tlf.: 21335385
E-mail: pra@aabenraa.dk

En del af:

Har du spørgsmål eller lignede?

3 + 2 =